За нас

Собственик на уеб сайт www.beli-zubi.com (домашно избелване) и www.vipdental.beli-zubi.com (дентално депо) е фирма "Вип Дентал" EООД - ексклузивен дистрибутор за България на доказаните със своето качество системи, апарати и консумативи за професионално и домашно избелване на зъби "Beaming White - USA" , "Pierrot - Spain" пълна гама от висококачествени продукти за устна хигиена и официален дистрибутор за България на "BMS Dental - Italy", професионални избелващи системи, консумативи и апарати за стоматология и "Medicept Dental - U.K." възстановителни материали, консумативи, ендодонтски системи и инструменти за стоматология.  


Фирма "Вип Дентал" ЕООД притежава дентално депо, специализирано във внос и дистрибуция на продукти, консумативи, апаратура и материали за медицина, дентална медицина, ветеринарна медицина, аптеки и търговци на едро. Предлагаме пълната гама от продукти за избелване на зъби в домашни и професионални условия и поддържането на резултата след професионално или домашно третиране, системи за домашно и професионално избелване, последно поколение професионални диодни LED апарати, дентални материали, консумативи, оборудване и апаратура с отлично качество.


Гордеем се с многобройните си клиенти на територията на  цялата страна и винаги се стремим да им доставим висококачествени продукти, които да отговарят на техните изисквания, извършвайки бързи доставки в цялата България и предлагайки най-добрата цена.


Като ексклузивен представител на Pierrot-Испания и Beaming White - USA и официален дистрибутор за България на BMS Dental - Italy и  Medicept Dental - U.K. ние поддържаме непрекъсната наличност на всички продукти и апарати.

Фирма "Вип Дентал" ЕООД разполага със сервизен център и квалифициран персонал, благодарение на което предлагаме качествен и бърз гаранционен и следгаранционен сервиз на дентална техника и апарати.


Дентални лекари, доктори и аптеки могат да поръчват професионалните ни продукти и апарати от Денталното Депо, където ще откриете пълна информация за всички артикули, стоматологични консумативи и материали.


От 01.04.2019г. фирма Вип Дентал ЕООД е ексклузивен представител и дистрибутор на най-големия производител в Европа на конопено масло и био продукти от индустриален коноп Pharmahemp-Словения.

Всички продукти можете да видите и закупите от новия ни уеб сайт www.cbdmarket.bg


ВИП ДЕНТАЛ ЕООД

Офис на денталното депо: гр.София, ул."Ген Стефан Тошев" 90

Магазин: гр. София, ул. "Нишава" 55 и ул. проф. Димитър Атанасов (на ъгъла с/у аптека Софармаси).


GSM: +359 878 557 338


е-mail онлайн магазин: orders@beli-zubi.com

е-mail:vip_dental@abv.bg

е-mail:office@beli-zubi.com


Официален представител на: