ВАЖНО: ОТ САЙТА МОГАТ ДА ПАЗАРУВАТ ЗЪБОЛЕКАРИ, ЛЕКАРИ, АПТЕКИ И ДЕНТАЛНИ ДЕПА. АКО НЕ ПОПАДАТЕ В ТЕЗИ КЛИЕНТСКИ ГРУПИ, МОЛЯ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ: WWW.BELI-ZUBI.COM

Новини

Последни публикации:

CBDmarket.bg

От 01.04.2019г. фирма Вип Дентал ЕООД е ексклузивен представител и дистрибутор на най-големия производител в Европа на конопено масло и био продукти от индустриален коноп Pharmahemp-Словения.

Всички продукти можете да видите и закупите от новия ни уеб сайт www.cbdmarket.bg


Сервизна дейност.

До момента сервизирахме гаранционно и извън гаранционно само дентална техника, апаратура и периферия закупени от нас. От началото на м.юли сервизната ни дейност се разширява с поправка на извън гаранционна техника, която може да не е закупена от нас. За гр.София предлагаме и безплатно посещение на място. 


Булмедика-Булдентал 16-18 май 2018г.

Каним Ви да ни посетите и тази година в зала 2, щанд D22 на предстоящото медико-дентално изложение Булмедика-Булднтал, което ще се проведе в периода 16-18.05.2018г. в Интерекспо център. 

Акцентът на нашият щанд ще бъде насочен към най-новото от света на дермалните филъри, професионалното избелване на зъби, естетичните възстановявания, ортодонтията и други. Ще ви очакваме с промоционални цени и много подаръци!

SOFIA DENTAL MEETING 12-15.10.2017г.

В периода 12-15 Октомври ще се проведе 10-то юбилейно издание на София Дентал Митинг в гр.София, хотел Рамада-Принцес.

Ще ни намерите на ет.2, изложбена зала 3.

Повече за събитието и лекционната програма може да прочетете ТУК.


Официален представител на Medicept Dental - U.K.

От 15.08.2017г. дентално депо ВИП ДЕНТАЛ представлява английския производител на стоматологични материали от най-висок клас - "Medicept Dental". Продуктите вече са налични. Вижте ги ТУК.


Ексклузивен представител на Pierrot - Испания

От 01.07.2017г. фирмата ни е ексклузивен представител на един от най-реномираните испански производители на орална козметика в Европа "Pierrot". За нас е гордост, че ги представляваме в България и естествено предлагаме цялата им гама от продукти, които може да видите от страница " Продукти за орална грижа".


Нов адрес на офиса и шоурума на дентално депо Вип Дентал

От 12.06.2017г. офисът ни е с нов адрес: гр.София, кв.Манастирски ливади-запад (бившия бъкстон), ул."Генерал Стефан Тошев" 90, вх.Б, ап.5.

За всички, които са ни посещавали на стария адрес на бул. "Братя Бъкстон" 65 ще поясним, че новият адрес е на 200м. от стария, но е на задната успоредна на булеварда улица.


Булмедика-Булдентал 17-19 Май 2017г.

Голямо Благодаря на всички стари и нови клиенти, които ни посетиха на ежегодното изложение БУЛМЕДИКА-БУЛДЕНТАЛ.

Благодарение на Вас нашите клиенти и големия интерес, който проявихте към представените нови продукти, особено към новите модели избелващи апарати BEAMING WHITE, можем с радост да класифицираме този форум, като изключително успешен. Надяваме се, че сме успели да оправдаем Вашето доверие и високи изисквания.

Снимки от  изложението може да разгледате на страницата ни във Facebook.

Поздрави на всички!


Булмедика-Булдентал 17-19 Май 2017г.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ежегодното изложение Булмедика-Булдентал.

Ще ни намерите в зала 2, щанд D15. Форумът ще се проведе в гр.София в периода 17-19 май 2017г. в Интер Експо център.

Може да направите своята регистрация за безплатно посещение от този линк: http://registration.iec.bg/expo/10/form/bg.

Очакваме Ви!


Предстоящо откриване

Утре 14,02,2017г. в гр.София, МОЛ България, ниво -2, (на мястото на бившия Карфур), в 11:00ч. отваря врати АБО Хипермаркет.
От Утре в него ще може да разгледате и закупите нашите продуктите за домашно избелване на зъби BEAMING WHITE. Щандът ни е в сектор "Козметика" веднага след влизане в магазина в ляво. Ще го разпознаете без проблем. Магазина ще бъде с работно време: Всеки ден от 10:00ч. до 22:00ч.
Очакваме Ви!


Коледна томбола

Печеливши от коледната томбола за лекари по дентална медицина:

1. д-р И. Петров - Професионална Избелваща Система BMS White 38;

2. д-р Г. Георгиева - Комплект за Домашно Избелване на Зъби с LED Светлина;

3. д-р В. Радкова - Избелваща Писалка за Зъби XL CP16%;

4. д-р П. Кирилов - Пяна за Избелване на Зъби;

5. д-р Р. Иванова - Паста за Избелване на Зъби;

6. д-р А. Александрова - Памучни Ролки;

7. д-р К. Арсов - Маски - Трислойни с Ластик;

8. д-р С. Костова - Слюносмукатели;

9. д-р Й. Пенев - Смесително Блокче;

10. д-р В. Стефанов - Усторазширител;

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ! 

Благодарим на всички участници.

Желаем Ви успешна нова 2017г.!


6-ти Научен Конгрес на СРК.

Благодарим на всички зъболекари, които посетиха щанда ни на 6-тия Научен Конгрес на СРК.

Събитието се проведе в периода (19 - 20 ноември) в гр.София, хотел Маринела.

Отчитайки големият интерес, множеството въпроси, които ни зададохте, както и положителното Ви мнение за нашите продукти и работа, с гордост можем да кажем, че се представихме на високото ниво, което винаги очаквате от нас.

За да видите снимки и коментари от събитието посетете страницата ни в Facebook.


Нови продукти от BMS Dental и Beaming White!

От началото на месец септември предлагаме зъболекарски и медицински консумативи, които са налични на склад и може да разгледате и поръчате на страница  "Консумативи и Санитарни материали".

Всички продукти са от най-високо качество и отговарят на последните тенденции в своите класове.

Благодарим Ви за доверието.


Нова по-ниска цена за доставка до офис на куриер.

Нова по-ниска цена за доставка до офис на фирма Спиди. От днес може да получите поръчката си в най-близкия и удобен за Вас офис на фирма Спиди в цялата страната с цена за доставка САМО 3,00лв.

За да се възползвате от тази възможност, трябва само на отбележите, че желаете поръчката Ви да бъде доставена до офис на куриер, когато избирате метод на доставка по време на процеса по създаване на вашата поръчка.


Повишена гаранция на новите модели избелващи лампи Beaming White.

Новите модели избелващи апарати за професионална употреба произведени в Англия - Futura 2400 и Futura 2400 Dental са вече с 24 месеца гаранционен срок.

Пълната информация за тях вижте тук.


Предстояща промоция по време на изложението Булмедика / Булдентал.

Очаквайте професионалната системата за избелване на зъби BMS White 38%, която ще бъде на СУПЕР ИЗГОДНА "ПРОМО" цена САМО за 3 дни.

Промоцията ще е в сила за поръчки направени през онлайн магазина или по телефона в периода на изложението "БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ", което ще се проведе между 17-19 май включително или до изчерпване на количествата.


Новина от COLIPA EUROPE за нашите продукти 

Асоциацията на производителните на козметика в Европа Colipa - Cosmetics Europe проведе тестове с избелващите ни системи Beaming White.

Ето час от тяхното заключение:

"Реактивността на пероксидите в избелващите системи е ограниченa до безопасни нива променящи източниците на цвят - включително диетични петна и евентуално не функционални матрични компоненти на зъбите. Избелването само по себе си, дори с концентрация до 16% водороден пероксид (предлага се само в USA) под преувеличени условия на употреба (до 6 седмици), не уврежда емайлa, короната на зъба или корените. При употреба не се забелязва избелващия агент да се разпръсне или да се разтвори намазания слой нанесен върху зъбите.