ВАЖНО: ОТ САЙТА МОГАТ ДА ПАЗАРУВАТ ЗЪБОЛЕКАРИ, ЛЕКАРИ, АПТЕКИ И ДЕНТАЛНИ ДЕПА. АКО НЕ ПОПАДАТЕ В ТЕЗИ КЛИЕНТСКИ ГРУПИ, МОЛЯ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ: WWW.BELI-ZUBI.COM

Информация за доставка

1. Доставките на поръчки приети до 14:00ч. се изпълняват в рамките на същия работен ден за град София. За всички останали населени места се изпълняват на следващия работен ден.
2. Доставките на поръчки приети след 14:00ч. се изпълняват на следващия работен ден.
3. Доставката на поръчка на стойност над 80лв. с ДДС с тегло до 9кг. е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС за всички населени места.
4. Доставки на поръчки на стойност под 80лв. с ДДС, се извършват в цялата страна с наложен платеж, чрез спедиторски фирми Спиди и Еконт или наш служител, като таксата за доставка е както следва:
    - Доставка до Вашия адрес за гр.София извършена от наш служител - 5,00лв. с ДДС.
    - Доставка до Вашия адрес извършена от куриерска фирма за всички населени места в България за поръчки с тегло до 9кг. - 7,00лв. с ДДС.
    - Доставка до офис на куриерска фирма Спиди на поръчки с тегло до 9кг. за всички населени места в България - 3,90лв. с ДДС.

    - Доставка до офис на куриерска фирма Еконт на поръчки с тегло до 5кг. за всички населени места в България - 4,90лв. с ДДС.
Всички поръчки направени през почивен ден или официални празници се обработват в първия последващ работен ден.

Може да получите поръчаните от Вас продукти и на място в офиса на адрес: гр.София, ул."Ген.Стефн Тошев" 90.

Преди да бъде извършена доставка ще получите email, със статуса на Вашата поръчка и ако е необходимо ще се свържем с Вас по телефона.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля посетете страница Условия за Ползване, обадете се на телефон 0878 557 338 или използвайте формата за контакт.