ВАЖНО: МЕДИЦИНСКИ ПРОДУКТИ ОТ САЙТА МОГАТ ДА ПОРЪЧВАТ САМО ЗЪБОЛЕКАРИ, ЛЕКАРИ, АПТЕКИ И ДЕНТАЛНИ ДЕПА. АКО НЕ ПОПАДАТЕ В ТЕЗИ КЛИЕНТСКИ ГРУПИ, МОЛЯ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ: WWW.BELI-ZUBI.COM

СЕРВИЗ

- Гаранционни и извън гаранционни ремонти на дентална техника, апаратура и периферия закупени от нас.

- Извън гаранционни ремонти на дентална техника, апаратура и периферия, закупени от други доставчици.

- Безплатно предоставяне на заместващи апарати или преиферия*. (*при условие, че имаме наличен такъв).

- Изпращате повредената апаратура до офис на Еконт София жк.Бели Брези ул. Лерин 41, като всички разходи за куриерски услуги са за ваша сметка, включително и разходите за изпращане / връщане на заместващи апарати.

- Посещение на място за отстраняване на повреди, свързани със стоматологични юнити или трайно фиксирана, неподвижна апаратура. Такса за посещение, установяване и отстраняване на проблема (без смяна на резервни части) - 50лв.

Цената за ремонта и необходимите части се уточнява на място и се извършва след съгласие от ваша страна. Услугата е валидна само за гр.София.

- Цената на услугата за всеки конкретен случай се уточнява, след като повредената апаратура бъде прегледана от нашите техници. Ремонт се извършва, след като клиентът е запознат и е съгласен с цената и необходимото време за извършване на услугата.

- Бързи и качествени ремонтни услуги.

- Гаранция на ремонта до 6 месеца в зависимост от вложените резервни части.

- Възможна безплатна консултация с техник тел.: 0878 557 338


Няма продукти в тази категория.