СЕРВИЗ

В сервизния център на фирма Вип Дентал ЕООД се извършват качествени гаранционни и извън гаранционни ремонти на подвижна стоматологична апаратура и периферия в кратки срокове. При нас работят висококвалифицирани специалисти, които гарантират обслужване на най-високо ниво.

Фирма Вип Дентал ЕООД използва диагностична апаратура от най-ново поколение в съчетание с оригинални или алтернативни части с доказано качество.

В сервизния център на фирмата се извършват следните услуги:

- Гаранционни и извън гаранционни ремонти на дентална техника, апаратура и периферия закупени от нас.

- Извън гаранционни ремонти на дентална техника, апаратура и периферия, закупени от други доставчици.

- Безплатно предоставяне на заместващи апарати или периферия*. (*при условие, че имаме наличен такъв).

- Изпращате повредената апаратура до офис на Еконт София жк. Бели Брези ул. Лерин 41, като всички разходи за куриерски услуги са за ваша сметка, включително и разходите за изпращане / връщане на заместващи апарати.

- Цената на услугата за всеки конкретен случай се уточнява, след като повредената апаратура бъде прегледана от нашите техници. Ремонт се извършва, след като клиентът е запознат и е съгласен с цената и необходимото време за извършване на услугата.

- Посещение на място за отстраняване на повреди, свързани със стоматологични юнити или трайно фиксирана, неподвижна апаратура. Начислява се такса за посещение. Цената за ремонта и необходимите части се уточнява на място и се извършва след съгласие от ваша страна. Услугата е валидна само за гр.София.

Фирмата извършва и ремонти на дентални юнити и поставяне на допълнителна апаратура и периферия на територията на гр.София. Цените се уточняват предварително в зависимост от желаната от вас услуга.

Бързи и качествени ремонтни услуги.

Гаранция на ремонта до 6 месеца в зависимост от вложените резервни части.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас на тел 0884510911 или изпратете запитване за тарифата за сервизни дейности тук. 

Няма продукти в тази категория.